maandag 14 mei 2012

Patchwork Present

Afgelopen weekend weer eens flink aan de freubel geweest. Dit lieve beertje heb ik zondagavond ingekleurd, is het geen dotje?


Het is (weer) een stempeltje van LOTV, Patchwork Present.
De scrappies zijn van Maja design, life by the sea, of in the country, dat weet ik niet meer, want ik heb deze twee door elkaar gedaan tot één pakketje.



Groetjes Diana, en bedankt voor het langskomen.


Hot Air Balloon

Ik heb de slag weer goed te pakken, afgelopen zaterdag maar liefst 2 kaarten gemaakt!
Eén ervan is deze, de hot air balloon van LOTV.

Het is een vrij simpele kaart geworden, maar ergens vond ik h'm wel af zo. Er zijn nog Stars, van MFT, onderweg, dus misschien doe ik er daar nog wel een paar van op.


Het papier heb ik weer van Krista gekregen, het is van Basic Grey, Sultry.






zondag 13 mei 2012

Lady in Red...

Ik denk niet dat Chris DeBurgh deze dame in gedachten had toen hij zong over zijn "Lady in Red", maar ik had het wel de hele middag in mijn hoofd toen ik met deze kaart bezig was.

Het is weer een kaart voor mijn kerstalbum bij Scrap en Stempel, de tiende, dus ik lig op schema!

Ik heb (weer) gekozen voor Heidi, ik blijf haar mooi vinden.





Groetjes Diana

zaterdag 12 mei 2012

Summer flower Tilda

Ik ben vandaag weer eens aan het distressen gegaan, was alweer een tijd geleden dat ik dat had gedaan.
Ik heb deze prachtige stempel gewonnen bij de club van Krista, de Knutselmutsen, en ik ben er vandaag lekker mee aan de slag gegaan. Nogmaals bedankt Krista!!



De prachtige scrappies (van Basic Grey) heb ik ook van Krista gekregen, ze heeft deze week eens haar papierlade uitgemest, en mij een tas vol papier mee gegeven. 
Krista, ik heb ook reeds een tas vol staan hoor, neem ik maandag voor je mee!


Ik heb dit keer ook weer de binnenzijde gedaan, maar ik had helaas geen vol velletje meer van de gebruikte dp-tjes. Ik vind de binnenzijde nu een beetje druk geworden.




Groetjes Diana.

vrijdag 11 mei 2012

22 jaar getrouwd

Ik blijf in de getrouwd kaarten op dit moment. Ik vind ze ook erg leuk om te maken, en de nieuwe stempels van LOTV lenen zich er ook prima voor.



De binnenzijde heb ik ook even mee genomen. Is eigenlijk een kleine moeite, en geeft net even iets extra's aan de kaart.


Als het goed is, is de kaart vandaag aangekomen.

Groetjes Diana.

donderdag 10 mei 2012

You are someone special

Allereerst bedankt voor al jullie lieve reacties!  Fijn, omdat ik toch een hele tijd niks op mijn blog heb gezet. Ik zal komend weekend ook eens bij jullie langs komen, wordt wel eens tijd.

Dit kaartje maakte ik afgelopen maandag. Het is voor een speciaal jongentje, wat het niet makkelijk heeft op dit moment. Ik dacht, misschien kan ik een lach op zijn gezicht toveren.



De sketch is van de club kaarten maken met Tiets, daar heb ik h'm ook al laten zien.

Liefs Diana.

dinsdag 8 mei 2012

Kerst in Mei

Voor de club scrap en stempel maak ik elke maand 2 kerstkaarten voor in mijn album. 
Zo heb je er in ieder geval 24 aan het einde van het jaar, en heb je minder stress rond de kerstdagen.
Nu doe ik tegen die tijd ook niet moeilijk, want ik vind het hobby, en als ik niet genoeg kerstkaarten heb, dan haal ik nog wel een aantal kant en klare. Enige lastige tegen die tijd is dan wie je een eigen gemaakte stuurt, en wie een kant en klare.

Maar ik heb er dus weer één af, en dit is h'm geworden.




Groetjes Diana.

zondag 6 mei 2012

Digi Krista

Deze kaart maakte ik voor de club van Tiets. Ze hebben Krista (http://www.etsy.com/shop/SaturatedCanaryDigis?ref=em) gevraagd om een digi voor de club te ontwerpen, en ik heb er deze kaart mee gemaakt.



Groetjes Diana.

44 jaar getrouwd

Deze kaart maakte ik voor mijn schoonouders.
Zij waren onlangs 44 jaar getrouwd.

Een aantal van jullie heeft de kaart waarschijnlijk al voorbij zien komen op een clubs, maar ik vind het leuk om hier ook nog even te laten zien.


Het papier is van Basic Grey, Kissing Booth. Ik vind het een super mooi paperpadje, heerlijke kleuren.
De sketch is eigenlijk heel simpel, maar ik vond het wel mooi zo, en blijkbaar was ik niet de enige, de kaart is 2 keer kaart van de week geweest op verschillende clubs.

De kaart is inmiddels bij mijn schoonouders, dus ik kan er af en toe nog even naar kijken, want eigenlijk deed het wel een beetje pijn, deze kaart weggeven. Hebben jullie dat ook wel eens? Zo heb ik er mog één op de kast staan, welke deze week op de post moet. Doet ook een beetje zeer, maar als je weet dat het goed ontvangen wordt en wordt gewaardeerd (wat voor deze kaarten zeker het geval is), is het toch wat makkelijker.



Fijne zondag allemaal,


Liefs Diana.

vrijdag 4 mei 2012

50 jaar getrouwd

He, he, daar ben ik weer eens.
Mijn inspiratie was een tijdje zoek, en ik heb een aantal kaarten in voorraad gemaakt, welke nog verzonden moeten worden. Die kan ik dus nog niet laten zien. Maar deze is al een tijdje bij z'n nieuwe eigenaren, een oom en tante van mij. Ze waren onlangs 50 jaar getrouwd, goede reden voor een kaartje dus.


Ik heb deze stempel al vaker gebruikt, maar ik blijf het zo'n lievertje vinden.


Nog even een detail van de bloemen.


Ben benieuwd naar jullie reacties!!

Liefs Diana.