maandag 19 december 2011

Beterschapskaartje

Eindelijk weer een blogpost van mij.  En ik wil jullie eerst bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige blogpost. Het is zo leuk om te lezen wat anderen van je kaart vinden. Echt heel leuk.

Ik ben druk bezig met mijn to-do lijstje, dus kan nog niet alles plaatsen voordat e.e.a. op de post gaat. Maar deze gaat morgen weg (en ze leest geloof ik mijn blog niet), dus deze durf ik nu wel te plaatsen. Het is ook al weer veel te lang geleden dat ik iets gepost heb. Misschien maak ik van de week (wordt krap denk ik) nog wel een overzicht van een aantal kerstkaarten, welke reeds gepost en aangekomen zijn.
Maar goed, deze kaart is voor mijn schoonzusje, ze wordt morgen geopereerd. Ik vond het de vorige keer zo leuk om een paar asprientjes op de kaart te plakken, dat ik het nog een keer heb gedaan.Ik bedenk mij net dat ik vergeten ben om het labeltje er uit te halen en ook op de foto te zetten. Het is nu slecht licht, en morgen moet ik de hele dag werken, dus die moeten jullie er maar even bij denken. Ik heb nog wel een paar close-ups, worden de asprientjes ook wat duidelijker.

Ennn...., goedgekeurd?

Liefs Diana.3 opmerkingen:

natje zei

Prachtige kaart hoor!!
En heel leuk gedaan met die asprientjes.
Mooi van kleur ook!
Hopelijk gaat het snel beter met je schoonzus.

Groetjes

nicolet zei

Prachtig kaartje Diana en erg leuk zo met die asprintjes!! Hopen dat ze gauw opknapt!
Groetjes Nicolet

Marlies zei

Een super mooie kaart! Mooi papier,leuke indeling en heel leuk met de aspirientjes! groetjes, Marlies