zondag 2 februari 2014

Ben er nog...

Pfff, ben zo aan het haken dat mijn andere hobby er bij in schiet.
Vandaag sinds lange tijd (lees: voor het eerst dit jaar??) weer aan het kaarten maken, met dit kaartje als inspiratie voor mij.Ik maakte hm al een tijd geleden, voor de Cutie Kaartenvitrine club. De sketch was het uitgangspunt.
Het afdrukje kreeg ik van Krista, zij had de Magnolia-kit besteld. Zo handig, een zus met dezelfde hobby('s).


Ik heb haar ingekleurd met mijn copics, en de kaart lekker aangekleed met bloemetjes en papier-klei, zo leuk!En nu zit ik dus met deze kaart voor mijn neus, kijken of ik het nog kan, een kaartje maken. Zou toch zonde zijn als ik er niks meer mee deed. Er ligt hier inmiddels een kapitaal aan spulletjes, en sinds een maand of 3 mijn eigen plekkie boven, heeft ook het nodige gekost.
Maar...., so far, so good. Krijg hm vandaag niet meer af, maar er is weer een begin...

Fijne zondagavond!

Liefs Diana.
4 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Zeker weten weer snel aan de slag gaan Diana...ik wil wel meer van deze beauty's zien. Práchtig kaartje, zó mooi afgewerkt, complimentjes hoor...lieve groetjes Miranda

Muuske zei

Prachtige kaart.Leg dat haakwerk maar weer eens aan de kant wil nog meer van die schitterende kaarten gaan zien.groetjes Margo.

jolanda zei

schitterende kaart en hoop natuurlijk ook dit jaar weer vele kaartjes van je te zien!

Henny's Hoekje zei

Hoi Diana,
Fijn dat je er weer bent. Ik heb ook een tijdje verstek laten gaan en ben nog niet regelmatig op mijn blog. Andere dingen aan mijn hoofd. Ben benieuwd naar jouw creatieve resultaten. Dit kaartje is in elk geval erg mooi. Gewoon zo doorgaan.
Lieve groeten, HennyB:)