zaterdag 31 mei 2014

Back!

He, he, eindelijk weer eens een berichtje van mij...
Ben al geruime tijd niet meer aan de kaart, en dit heeft verschillende oorzaken.
Voornaamste oorzaak is dat ik gewoon te veel hobby's heb.... Ik lees erg graag, helemaal met dit lekkere weer. Lekker in de tuin met een boek een een kop thee, heerlijk!!

Verder ben ik in de ban van het brood bakken. Ik heb een ontzettend leuke site gevonden, met recepten die elke keer gewoon lukken (mede dankzij de aangeschafte keukenmachine met fatsoenlijke kneedhaak...).
Kijk maar eens op de site van Levine. Ik zal binnenkort ook eens een baksel van mij plaatsen. Lief en kinderen zijn in ieder geval helemaal weg van mijn eigen gebakken brood, met name het extra gevulde krentebrood, en de bolletjes, al dan niet met sesam, maanzaad e.d.

En daarnaast probeer ik ook nog te haken. Net deze week mijn nijlpaard afgemaakt, en jongste is er helemaal gek van. Eigenlijk wilde ik hm aan een goed doel doen, want wat moet je er op een gegeven momnet mee. Maar dat ging dus mooi niet door.... Ook hiervan zal ik binnenkort foto's plaatsen (es kijken of ik mijn blog eens beter kan bijhouden...)

Nu naar mijn kaartjes, want daar ging het tenslotte om.

Gister ben ik naar Art Journey geweest, en heb weer het e.e.a. aangeschaft. Kijken of ik weer op gang kon komen. Ik wil eigenlijk al een tijdje beginnen aan een andere stijl kaarten. Ik ben de poppetjes eigenlijk zat en vind ze vaak eigenlijk ook wel een beetje kinderachtig. Ik zit zelfs te overwegen de collectie Magnolia's te verkopen. In de winkel heb ik een aantal foto's gemaakt ter inspiratie, en ik ben het web eens op gedoken. En deze twee kaarten rolden er uit.


Simpel eigenlijk he. Hier ben je tenminste niet een dag mee onder de pannen, maar is zo gepiept.
De ronde stempel kocht ik dus bij Art Journey, is van het eigen merk en heet Ripples Small.
De tekststempel had ik al (slechts een jaar...), maar nog nooit gebruikt...Bij de tweede kaart heb ik dezelfde basis genomen, maar nu beide formaten stempel gebruikt. De tekst en libelle is van IndigoBlu, Live, Laugh, Love

Ben zelf best tevreden met de kaarten, met name de bovenste, hop dat ik jullie er ook eenbeetje mee heb kunnen inspireren.

Fijn weekend!
Diana.
2 opmerkingen:

Krista zei

Ze zijn prachtig zus!!

Groetjes Krista

Hanny zei

Zo zie je maar dat zelfs op het oog lijkende simpele kaarten wel heel erg mooi kunnen zijn, ik vind ze in ieder geval mooi.
Fijne zondag, liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl