maandag 30 juni 2014

Lavinia...

Yep..., weer een kaart. Deze maakte ik afgelopen zaterdag, en was nog een heel proces...
Ik wilde de achtergrond met distress-pads kleuren, maar dat ging natuurlijk een paar keer mis. Vervolgens kreeg ik de stempel niet mooi op de achtergrond. Stom, het was een nieuwe stempel, dus wel handig om eerst even een paar keer op een kladje te proberen. Maar goed, op een gegeven moment was dat dan allemaal klaar en kon het inkleuren beginnen. Halverwege twijfelde ik nog..., wordt dit wel mooi... Dus foto gemaakt en op de app naar Krista, met de vraag: stoppen of doorgaan. Doorgaan dus, en ik ben er blij mee. Veel kleurwerk, maar ik ben tevreden met het eindresultaat. Vervolgens wilde ik rondom stempelen...Oei, wat eng, want inmiddels zat er aardig wat werk in het kleuren, en wellicht verpest ik het er mee. Dat de volgende keer voor het kleuren aan doen dus.

Ik heb de afbeelding gemat op een stukje groene cardstock, en wilde dir vervolgens ook weer op een gestempelde achtergrond doen. Afijn, 3 achtergrondjes verder bleek dit veel te druk te worden, en heb ik het gematte afdrukje op een creme kleurig kaartje geplakt. Ik ben zeer teverden met het eindresultaat, dez kaart gaat voorlopig nog niet op de post.

  
De stempel, of eigenlijk stempels, zijn van Lavinia, te verkrijgen bij dat gevaarlijke hobbywinkeltje op een kwartiertje rijden... Zo mooi, beetje elfenachtig, prachtig gedetailleerd, en stempelen super (clear) Neem vooral eens een kijkje. Ik ga er zeker meer van halen binnenkort, maar eerst maar eens wat oude Magnolia's verkopen via marktplaats.... Tot de volgende kaart....

Liefs Diana.2 opmerkingen:

Je@net zei

Dat winkeltje gaat steeds gevaarlijker klinken :o)
Wat een super leuke kaart, Diana!

Hanny zei

Wow, prachtig, erg mooi gemaakt. Ik ken trouwens wel meer gevaarlijke winkeltjes......lol.
Fijne dag, liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl