woensdag 2 november 2011

Tea light card

Afgelopen weekend weer heerlijk aan de freubel geweest. Ik wilde weer eens wat anders maken dan een kaart en heb mij "to do" lijstje er maar even bijgepakt. Wanneer ik een leuk projekt op een blog zie met een duidelijke beschrijving, sla ik deze vaak op om ook eens te maken. Dit weekend dus de tea light kaart. In eerste instantie was het niet de bedoeling er een kerst-versie van te maken, maar gaande weg is het dat toch geworden. Ik wilde e.e.a. graag een beetje naturel laten, en de paperpad van Lost and Found, Christmas leende zich daar uitstekend voor, zonder dat het per se kerst werd. Maar ja, toen kwam de voorbedrukte kerstman zo mooi uit op de voorzijde, dus is het toch een kerst-versie geworden. Noodgedwongen dus nu nog één maken, want ik had het bedoeld voor een verjaardag. Maar dat is geen straf, het is erg leuk om te maken.

De voorkant.
De binnenzijde.


Labeltje aan de linkerzijde.
En tenslotte nog de waxinelichtjes natuurlijk.


Verder niet zo veel materiaal gebruikt, voornamelijk scrappies. Een lintje uit mijn voorraad, een pons van Martha Stewart, en bloemen van Wild Orchid Krafts.

Ben weer heel benieuwd naar wat jullie er dit keer van vinden.

Liefs Diana.


3 opmerkingen:

nicolet zei

Ja het is zoooo leuk!!
Groetjes Nicolet

*mieke* zei

Wat een mooie creatie Diana! En langs deze weg wil ik je ook bedanken voor je mooie verjaardagskaart die bij mij in de brievenbuis is gevallen!
Groetjes Mieke

Janny zei

Wat een prachtige boekkaart zeg, heel erg mooie kleur ook dat ijsblauw, prachtig geheel.
Liefs Janny