zaterdag 3 november 2012

En weer een kaart...

...met mijn favoriete paperpad van Authentique, Bundle, ja, die waar ik 2 van heb besteld per ongeluk. Ik heb nu een collectie van 4 kaarten op de kast staan, allen met deze pad gemaakt. De vierde heb ik net af, maar gezien het weer wacht ik nog even met een foto maken. Ik zal ze binnenkort even bij elkaar zetten hier op mijn blog. Ik ben over alle vier namelijk erg tevreden. Dit wisselt nogal eens bij mij. Ik heb er ook vaak creaties tussen zitten, waarvan ik denk: Nou ja, het moet er maar mee door. Maar af en toe zijn het net kindertjes van me, zo ook deze vier. 

Ik ben wel eens benieuwd of jullie ook selectief zijn met het versturen van met name de kerstkaarten. Ik bekijk best selectief wie welke kaart krijgt, omdat ik ook weet dat niet iedereen er bij stil staat hoe lang je er mee bezig bent geweest, en wat deze hobby eigenlijk kost. Dat het meer is dan 3 blaadjes op elkaar plakken, een plaatje, een bloemetje en een tekst en klaar is tie!

En waar ik ook wel eens benieuwd naar ben is hoe lang jullie met een kaart bezig zijn. Ik zit vaak eindeloos papiertjes uit te zoeken, te schuiven, teksten, stansjes, bloemetjes, lint etc. uit te zoeken. Ben zo een paar uur kwijt met een kaartje, helemaal als de pc ook nog aanstaat. 

Nou, genoeg gemiept, hier is de derde met mijn favo-paperpad, en met mijn favoriete sneeuw-vlokken stans van Cheery Linn.Ik heb haar ski-bril voorzien van een laagje glossy accents, geeft zo'n leuk effect!


Bedankt dat je weer de moeite nam om langs te komen, ik ben benieuwd at jullie van mijn kaart vinden.

Fijn weekend,
Liefs Diana.


6 opmerkingen:

Pouwla zei

Hoi Diana,

prachtig kaartje hoor meis!
Groetjes Pouwla.

jolanda zei

prachtig kaartje in leuke kleur

marijke zei

Zo gaaf weer je kaart en is dat met de stampin up inkt gedaan?ingekleued bedoel ik?

Marga50 zei

Wat een supergave kaart Diana, mooie kleuren heb je gebruikt. Groetjes Marga.

Hanny zei

Hallo Diana

Wat een mooie creaties maak jij zeg, ik ben meteen volger geworden. Ik ken je via het freubelstraatje en berenclub (ben masseuse daar) maar ben daar nog niet zo handig met een en ander. Ik heb wel sinds kort een blog, http://tierelantijntjes.blogspot.com
Fijne zondag, liefs Hanny

Krista zei

Ja, ik ben ook selectief, maar dat weet je wel, lol! Je kaartje is weer prachtig, zoals altijd eigenlijk!

Groetjes Krista