woensdag 21 november 2012

Kaart met recept

Op de Magnolia Club loopt een wedstrijd. De bedoeling is dat je een flink aantal ingrediënten gebruikt, hoewel ik een aantal daarvan bijna wel op elke kaart gebruik.
De kaart moest hebben:
Een kerstboom,
kant of lint,
plakparels
en een swirl.

Nou dat moet lukken leek mij, dus aan de slag gegaan.


Deze Tilda is toch wel één van mij favoriete, zo lief.
Ik heb haar ingekleurd met mijn copics.
Papier van Authentique.

Nog even wat close-upjes:


Ik heb bloemetjes van WOC gebruikt, het zijn mijn laatste witte.
Afgelopen week hadden ze ze weer in voorraad, dus heb ik gelijk maar even wat besteld, vooral de witte. Ik gebruik deze tegenwoordig erg veel omdat ze zo makkelijk te kleuren zijn met de distress-inkten. Altijd dus de juiste kleur bij de kaart te maken. Nu maar hopen dat ze vandaag worden bezorgd, de vorige keer had ik alles al in een paar dagen in huis!!


Leuk dat je weer langs kwam, en bedankt voor alle reacties op mijn vorige kaart.

Liefs Diana.

5 opmerkingen:

Marlies zei

Een hele mooie kaart en wat een mooie frisse kleuren combi! Ook een goed idee om witte bloemen te kleuren! groetjes, Marlies

Pouwla zei

Heel mooi kaartje weer!
Groetjes Pouwla.

Henny's Hoekje zei

Hallo Diana,
Waauw, wat is ie weer gaaf. Leuke ingredienten heb je gebruikt en fantastische kleuren. Een mooi geheel geworden. Weer een lust voor het oog om naar te kijken. Hoop dat je een prijsje wint met deze kaart en dat je bloemetjes gauw binnenkomen.
Lieve groeten, Henny

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wow Diana,wat een mooie kaart,ik hou normaal niet zo van groen maar dit vindt ik wel erg mooi.Je hebt Tilda super ingekleurd,een plaatje,lieve groetjes Miranda

jolanda zei

prachtig kaartje