zondag 23 juni 2013

Labels...

Zo af en toe heb ik zin om eens totaal iets anders te maken dan ik gewend ben. Zo ook vorige week. Ik had wat nieuwe stempels aangeschaft, heb mijn labels eens tevoorschijn gehaald, en ben lekker gaan stempelen.

Ik ben voorzichtig begonnen met een klein labeltje. Met archival Coffee stempelde ik eerst de backgroud ruit van Different Colors, en rondom de randjes bij langs gegaan. Vervolgens een een Flower stempel van Joy ingekleurd met de distress-markers, rechtstreeks op de stempel en deze op de label gestempeld. Nog een vlindertje van Crafty Individuals op dezelfde wijze, en klaar was de eerste label. Ik ben er tevreden mee!
Vervolgens heb ik een grotere label gepakt. De randjes weer beinkt, wederom met de flower stempel van Joy gebruikt, Archival-Coffe, distrees inkt-Antique linnen, vlinders van Crafty Individuals, lint van WOC (zelf gekleurd!!!) en een vlinder van Unique. Zo simpel eigenlijk, en ook over deze ben ik tevreden. 

Ik heb er nog een paar gemaakt, maar die zet ik later wel eens een keer op mijn blog, nu eerst weer een cute-kaartje maken.

Liefs Diana.1 opmerking:

Patricia Wanten zei

Ziet er leuk uit, Diane. Ik zelf heb nog nooit een label gemaakt en weet ook niet zo waarvoor ik hem kan gebruiken. Je zomerse kaart vind ik een echte beauty.
Groetjes en nog een fijne maandag

Patricia