zondag 13 oktober 2013

Herfst in roze

Wat een schatjes he, die bildmalarna stempeltjes. Ik heb er vanmorgen dit kaartje mee gemaakt:


Het papier is van de nieuwste lijn van Maja, Vintage Autumn. Moet eerlijk zeggen dat ik er wel moeite mee had om aan te beginnen, zo mooi, bijna zonde om in te snijden.... Maar ja, dat is uiteindelijk natuurlijk wel de bedoeling, dus huppetee, aan de slag.
Ik heb het stempeltje weer ingekleurd met mijn distress markers.


Onderstaand hartje bewerkt met Glossy Accents, het is nu net een medaillonnetje (helaas toch even met de vingers aangezeten...)


Deze kaart doet mee aan de challenge van:

Duymelot Design Team: Herfstkaart met stans

Fijne zondag dames!

Liefs Diana.

5 opmerkingen:

Hanny zei

Wow, wat is deze prachtig, ik ben weg van het papier en de kleuren die je gebruikt hebt. en ja, bijna zonde om te gebruiken maar gelukkig heb je dit wel gedaan. Wat is dat hartje leuk zeg, wat een goed idee om dit met glossy accents te gebruiken, die tip ga ik onthouden want ik vind dit superleuk gedaan.
Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Muuske zei

Hoi Diana,
Wat een prachtige kaart dat fleurt de dag weer goed.En het is ook echt freubel weer.Gelukkig heb je de schaar in het mooie papier gezet ,anders hadden we nu niet kunnen genieten van het mooie kaartje.groetjes Margo.

jolanda zei

schitterend kaartje

Marlies zei

Een hele mooie herfstkaart! het papier is inderdaad prachtig en het stempeltje is een schatje! Leuk gedaan met de glossy accents op het hartje dat idee moet ik ook zien te onthouden. groetjes, Marlies

hennie zei

Wat een prachtige kaart Diana, zo zorgvuldig gemaakt.
Mijn complimenten hoor.
Leuk dat je meedoet met onze challenge, groetjes hennie DT Duymelot.