zondag 24 juni 2012

Special Friend

Afgelopen week zomaar een kaartje gemaakt, zonder een direct doel. Ik vind het toch makkelijker een kaartje te maken met een bepaald doel. Voor een verjaardag, trouwerij of zo, maar ook bij een uitdaging van clubs. Dan heb ik meer het idee dat ik het ergens voor doe. Maar goed, deze dus zomaar gemaakt, voor bij mijn voorraadje.


De stempel is een digi van Sylvia Z. Zij maakt prachtige stempeltjes, en omdat het digi's zijn, zijn ze ook nog leuk te betalen.... Ik ben al lang blij dat er op dit moment niet zo heel veel nieuws uit komt, want mijn zelfbeheersing wil nog wel eens met me aan de haal gaan...

Morgen is er weer zo'n test voor mij: LOTV komt met 8 nieuwe stempels uit morgen, en ik ben er nog niet uit of ik ze zo mooi vind dat ik ze het bestellen waard vind....., wordt vervolgt dus.


Afijn, bovenstaand kaartje dus.
Ik heb haar gekleurd met mijn copics en het papier is van My Minds Eye, Miss Caroline.
Het vogelhuisje is een stans van Memory Box, die heb ik nog niet zo heel lang, want lange tijd was deze uitverkocht. Bloemen zijn van WOC.

Benieuwd naar jullie reacties op mijn creatie...

Liefs Diana.

4 opmerkingen:

ANJA3d zei

Ook al had je geen doel om ergens naar toe te werken. Je kaart is prachtig. Veel plezier morgen.
Groetjes, Anja

Henny's Hoekje zei

Hallo Diana, wat een prachtige kaart en wat heb je deze digi als het ware "transparant" ingekleurd. Dat vogelhuisje is inderdaad erg leuk, het is een kleintje he?
Nou ik hoop dat je een keuze kunt maken uit de nieuwe digi's.
Lieve groeten uit Lemmer, HennyB:)

Marlies zei

Een super mooie kaart Diana! Mooie kleuren combi en wat een lief digi! Ook de vogelkooitje is erg leuk erbij! groetjes, Marlies

jolanda zei

heel lief kaartje