zondag 9 december 2012

Happy Birthday

Onlangs stond er op het blog van Marlies een prachtige, eenvoudige kaart. Marlies maakt altijd prachtige kaarten, en ik haal er veel inspiratie uit, vaak staat er een kaart van haar op mijn scherm. De ene keer voor de sketch, de andere keer voor de kleuren en opmaak. 

Ik zag de kaart, op het moment dat ik net nieuwe spellbinders had besteld, de mooie Floral Ovals, en de Fleur de Lis Squares. Deze stonden al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar de prijs hield mij tegen. Uiteindelijk dus toch maar besteld, en ze zijn werkelijk prachtig!!

Aangezien ik het kerstkaarten maken een beetje beu ben, en ook geen zin had in kleuren, ben ik met de kaart van Marlies aan de slag gegaan. Maar gaandeweg dacht ik: dit is eigenlijk een kopie van haar kaart, kan ik dat wel laten zien op mijn blog? Na overleg was Marlies toch best vereerd met het feit dat ik inspiratie haal van haar blog. Kom dus vooral ook even kijken op het blog van Marlies, en misschien is het leuk als je ook daar even een reactie achterlaat.

Dan nu de kaart. Ik heb er twee tegelijk gemaakt, de kaart was eenvoudig te maken, maar het resultaat is echt prachtig (vind ik althans).De gestanste vlinder is van Cheery Linn, de gestempelde zijn van Crafty Individuals. De tekst weet ik niet meer waar deze van is.
Bloemetjes zan WOC (hoe kan het ook anders) en de stansen zijn dus Spellbinders.


Bedankt voor het langskomen, en een fijne zondag!

Groetjes,
Diana.
4 opmerkingen:

jolanda zei

mooie kaartjes

Marlies zei

Allebei je kaarten zijn prachtig Diana!! Door je papier keuze en de vinder erbij zijn ze toch een beetje anders dan de mijne. Bedankt voor je link naar mijn blog en voor je lieve woorden! groetjes, Marlies

Hanny zei

Mooie kaartjes en ja die mallen zijn zooo mooi!
liefs Hanny

Nellie zei

Hele mooi kaartjes gemaakt met super mooie mallen.
Lieve groetjes Nellie