vrijdag 14 oktober 2011

Knutselmiddag

Het is al weer 2 weken geleden dat ik bij Krista een middag aan de knutsel ben geweest en deze 2 kerstkaarten heb gemaakt. Krista en Terry waren al in de ochtend begonnen en ik ben in de middag aangeschoven. Zowaar heb ik 2 kaarten in één middag gemaakt. Normaal zit ik veel te lang te prutten met mijn scrappies, kleurtjes, lintjes, welk afdrukje etc. Duurt soms een eeuwigheid voor ik een kaart af heb, ik moet dat toch maar eens anders aanpakken.

Het zijn  2 kerstkaarten geworden in niet kerstkleurtjes, best leuk, want ik ben toch vaak geneigd de traditionele kleuren te gebruiken.
Dit is de eerste kaart die we gemaakt hebben:Wat een ontzettend lief stempeltje he, Krista heeft deze bij Lili of the Valley besteld toen ik een shopstop had. Nu duren die shopstops nooit zo heel lang, maar deze keer heb ik me toch kunnen inhouden. Ik had tenslotte ook uit de eerste serie al besteld, en het is volgens mij niet verboden om ze vaker dan één keer te gebruiken, hihihi.

Het meisje is ingekleurd met mijn copics, de sneeuwvlokken heb ik met stickles gedaan en het papier is van Lost and Found, Rosy.

De tweede kaart, ook gemaakt van Lost and Found, Blush:Met weer een stempel van Lili of the Valley. Ook de ronde tekststempel is van Lili.

Bedankt dat je weer kwam kijken, erg leuk om jullie reacties te lezen.

Liefs Diana.5 opmerkingen:

*mieke* zei

Nou...bij deze heb je er 15...hihi! Wat heb je twee super leuke kerstkaarten gemaakt Diana...zelf ben ik ook weg van lili of the valley...en twee op 1 middag...dat lukt mij niet! En zo zie je dat roze en mint groen het erg goed doen voor kerstkaarten. Zelf grijp ik ook al gauw naar rood en groen hoor...
Fijn weekend...Mieke

Liberta zei

Wauw wat zijn ze leuk geworden Diana. Juist helemaal gaaf niet in de traditionele kleuren.
Die stempels zijn hartstikke tof.
Twee in een middag nou dat red ik niet hoor zit ook altijd te lang te dubben wat ik nou eens er op ga gebruiken.

Liefs, Lieb

Lia zei

schitterende kaartjes heb je gemaakt, mooi papier en schattige stempeljtes
liefs Lia

chantal en sygrid zei

schitterende kaarten diana
erg mooi gemaakt
liefs chantal & sygrid

Nellie zei

Wat een prachtkaartjes Diana ik ben gelijk volger geworden kan ik je beter in de gaten houden haha

Liefs Nellie