zaterdag 1 oktober 2011

A merry X-mas

Alleereerst bedankt voor jullie lieve reacties welke ik krijg op mijn post. Telkens wanneer ik weer een nieuwe post, verheug ik me weer op de reacties die gaan komen. Erg leuk om te lezen, ik waardeer het zeker!

Afgelopen week dit kaartje gemaakt, met een lekker makkelijk kant en klaar plaatje van het blog van Tineke gehaald. Zij weet telkens weer de prachtigste vintage plaatjes op haar blog te toveren, en ik sla ze elke keer trouw op.


Ik heb dit prachtige wintermeisje afgedrukt op papier met iets een linnenstructuur. Had nog net een stukje liggen, dus moet toch maar even wat bij halen. Het geeft namenlijk een erg mooi effect.

Verder heb ik papier van Marianne Design gebruikt, een velletje uit Traditionel Christmas en een velletje uit Merry Little Christmas. De kaart verder lekker rustig gehouden, maar ik vond ',m wel af zo. Een tekst staat nl. al op het pakketje, dus het leek mij niet nodig om er nog éé'n te plaatsen. Het lint heb ik vorig jaar bij Intratuin gekocht, de bloemen komen uit mijn voorraad, maar het rode hartje en de 2 rode besjes heb ik net binnen en besteld bij Wild Orchid Crafts, wat een heerlijke webshop is dat zeg!

Hier nog enkele foto's:

ben (weer) benieuwd naar jullie reacties!

Liefs Diana.

4 opmerkingen:

Marlies zei

Een hele mooie kerstkaart! Leuke afbeelding en mooi papier! Ook een mooie bloemen hoekje.
groetjes, Marlies

Liberta zei

Wat een pracht van een kerstkaart. En je hebt helemaal gelijk hij is helemaal goed zo. Wat een prahtig lint ook. Heb je daar zelf die mooie strik meegemaakt en hoe doe je dat dan. Het is zo gruwelijk mooi.

Heel veel liefs, Lieb

chantal en sygrid zei

schitterende kaart diana
erg mooi gemaakt
liefs chantal & sygrid

Krista zei

Ooooo wat een snoeppie zeg, ik moet toch ook nodig eens weer wat kaartjes met vintage-plaatjes maken, prachtig!

Groetjes Krista